Aanmelding nieuwe leerling

Aanmelden van het kind wat gaat starten op de basisschool:

Op de Paulusschool vinden we het belangrijk dat u een informatiegesprek heeft voor het aanmelden van uw kind. We vertellen dan waar wij voor staan, over het onderwijs op onze school en natuurlijk krijgt u een rondleiding door de school.

Deze gesprekken worden gevoerd door de directie: Carina Coenen

Het aanmelden van nieuwe leerlingen kan op 2 manieren:

  • Op onze website kunt u het aanmeldingsformulier downloaden. Klik hier voor het aanmeldingsformulier. Dit ingevulde formulier kunt u vervolgens naar school sturen.
  • U kunt ons bellen (024-6452881) en een afspraak maken met de directie. Wilt u daarna inschrijven dan kan dit middels het bovengenoemde aanmeldingsformulier.

De verdere procedure:

  1. Nadat wij uw kind hebben ingeschreven in de schooladministratie krijgt u hiervan een bevestiging.
  2. Ongeveer een maand van tevoren ontvangt u een brief met de indeling en de contactgegevens van de leerkracht(en) van uw kind. Hierin wordt u uitgenodigd om contact op te nemen met de leerkracht(en) over eventuele wenmomenten en om andere zaken af te stemmen.
  3. Voor tussentijdse aanmeldingen hebben wij eerst overleg met de school waar uw kind vandaan komt.
  4. De inschrijving is pas definitief nadat de directie er zeker van is dat de Paulusschool de juiste school voor uw kind is.

Aanmelden van een kind wat overstapt van een andere school:

Op de Paulusschool vinden we het belangrijk dat u een informatiegesprek heeft voor het aanmelden van uw kind. We vertellen dan waar wij voor staan, over het onderwijs op onze school en natuurlijk krijgt u een rondleiding door de school. Daarnaast vinden we het belangrijk om van u te horen hoe de ontwikkeling van het kind isĀ  verlopen en vragen we om informatie bij de huidige school. Zo kunnen we goed inschatten of we aankunnen sluiten bij de onderwijsbehoefte van uw kind.

Deze gespreken worden gevoerd door de intern begeleider: Anneloes Schijf


Aanmelden voor ouders die reeds kinderen op school hebben:

In principe hoeft er geen nieuw gesprek plaats te vinden. U heeft reeds een informatiegesprek voor het eerste kind gehad. Het kan zijn dat u hier toch behoefte aan heeft; dan kunt u ons bellen voor een afspraak.